Last visit was: It is currently Fri Dec 14, 2018 1:35 am


All times are UTC-05:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Forum problem
PostPosted: Sat Oct 29, 2016 1:33 pm 
 

Joined: Sun Sep 18, 2016 10:00 pm
Posts: 7
Hi,
I was editing my profile, and when I went to edit my avatar, I got an HTTP 500 error. A quick search reveals that its a server-side problem rather than a clientside problem.
Is there a way that you guys could fix this? I've looked on the other posts, and no one else seems to get the same problem.
I've attached a gif of the problem, not sure if it will help.
Image


Top
Offline   
 Post subject: Re: Forum problem
PostPosted: Sun Jul 02, 2017 5:11 pm 
 

Joined: Fri Sep 02, 2005 6:01 pm
Posts: 16
I know this is a necro, but I came back today, wanted to add an avatar, and had this exact same issue pop up.


Top
Offline   
 Post subject: Re: Forum problem
PostPosted: Sun Dec 24, 2017 4:40 pm 
User avatar
 

Joined: Sat Jun 06, 2009 1:21 am
Posts: 580
The forums have been quite unstable due to changes to come. Necroing this to ask whether anyone still gets this problem. I can't seem to replicate it, my avatar changes fine

_________________
I'll see you on the dark side of the (ferrous) moon.


Top
Offline   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic

All times are UTC-05:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created by Miah with assistance from hyprnova