Last visit was: It is currently Sat Aug 08, 2020 6:48 am


All times are UTC-05:00




Post new topic Reply to topic  [3 posts ] 
    Author Message
     Post subject:Forum problem
    PostPosted:Sat Oct 29, 2016 1:33 pm 
     

    Joined:Sun Sep 18, 2016 10:00 pm
    Posts:7
    Hi,
    I was editing my profile, and when I went to edit my avatar, I got an HTTP 500 error. A quick search reveals that its a server-side problem rather than a clientside problem.
    Is there a way that you guys could fix this? I've looked on the other posts, and no one else seems to get the same problem.
    I've attached a gif of the problem, not sure if it will help.
    Image


    Top
    Offline  
     Post subject:Re: Forum problem
    PostPosted:Sun Jul 02, 2017 5:11 pm 
     

    Joined:Fri Sep 02, 2005 6:01 pm
    Posts:16
    I know this is a necro, but I came back today, wanted to add an avatar, and had this exact same issue pop up.


    Top
    Offline  
     Post subject:Re: Forum problem
    PostPosted:Sun Dec 24, 2017 4:40 pm 
    User avatar
     

    Joined:Sat Jun 06, 2009 1:21 am
    Posts:581
    The forums have been quite unstable due to changes to come. Necroing this to ask whether anyone still gets this problem. I can't seem to replicate it, my avatar changes fine

    _________________
    I'll see you on the dark side of the (ferrous) moon.


    Top
    Offline  
    Display posts from previous: Sort by 
    Post new topic Reply to topic

      All times are UTC-05:00


      Who is online

      Users browsing this forum: No registered users and 13 guests


      You cannot post new topics in this forum
      You cannot reply to topics in this forum
      You cannot edit your posts in this forum
      You cannot delete your posts in this forum
      You cannot post attachments in this forum

      Search for:
      Jump to:  
      cron
      Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
      Theme created by Miah with assistance from hyprnova