Last visit was: It is currently Sun Sep 27, 2020 3:18 pm


All times are UTC-05:00




Post new topic Reply to topic  [1 post ] 
    Author Message
     Post subject:LAN session key problems (probably spoilers)
    PostPosted:Sun Jul 11, 2010 4:05 pm 
     

    Joined:Sun Jul 11, 2010 3:27 pm
    Posts:1
    Okay, I got into the mainframe, freed up some space, and created a session key using 64 and 00 as the seed (also tried this with 64 and 0), since the probe told me Session Key Level 64. Used the IP of an access terminal.

    Copied the file to my gateway.
    Ran LAN agent on the created file (which gave me the message, "Key Loaded: 64.0) and left LAN Agent running.
    Connected to the LAN using the access terminal mentioned above as my last bounce point.

    And then I got the same response I got when I first connected to the LAN. No connection active in the mini-map, and the screen showed the message about the VPN, etc. Is there something I'm missing about how to use LAN agent?


    Top
    Offline  
    Display posts from previous: Sort by 
    Post new topic Reply to topic

      All times are UTC-05:00


      Who is online

      Users browsing this forum: No registered users and 14 guests


      You cannot post new topics in this forum
      You cannot reply to topics in this forum
      You cannot edit your posts in this forum
      You cannot delete your posts in this forum
      You cannot post attachments in this forum

      Search for:
      Jump to:  
      cron
      Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
      Theme created by Miah with assistance from hyprnova